jueves, 18 de agosto de 2011

La Fira mágica de Bellver de Cerdanya

La 1ª fira artesana de Bellver

El passat cap de setmana 6 i 7 d'agost, va ser la primera fira d'Artesania no alimentaria de Bellver de Cerdanya.

Feia aproximadament dos mesos, que l'Anna de Bellver ens havia trucat per convidar-nos a participar-hi, i ens hi vam apuntar la Júlia, l'Anna, la Jose i jo. La Júlia amb els seus bolsos de peses de roba reutilitzades, l'Anna amb bolsos pintats per ella, la Jose amb mocadors de seda i jo i el yuri amb les meves estructures(mobles, caixes, llampares...) de cartró.

Des de el primer moment que vam arribar a la fira, ens vam trobar amb un acolliment total. L'anna ens va sortir a rebre i ens va acompanyar fins al lloc on ens havien ubicat(per cert, l'Anna ni la coneixíem), i tots els dos dies de la fira va estar pendent en tot moment de tots nosaltres.

Amb diferencia, es la fira a on ens hem sentit millor, gràcies a l'atenció que vam rebre desde un primer moment, s'ens va indicar on podíem deixar el cotxe, com trobar un lavabo public(l'ajuntament n'havia deixat un d'obert pels expositors), s'ens va convidar a un aperitiu, al moment de plegar la fira se'ns va deixar un espai per poder deixar el nostre material per l'undemà i així evitar el cansament de carregar i descarregar.

També va ser impressionant, la quantitat de tallers que van organitzar: tallers de torn per els nens, tallers d'instruments musicals, demostracions de Raku... Tot això amenitzat amb musica. Nosaltres que anàvem amb nens vam poder comprovar com ells també disfrutaben de la fira.

El nombre de visitants també va ser un èxit, no hi va haver estona per aborrir-se. Vam xerrar molt amb els veïns de taula, i amb els que ens venien a visitar, i tot plegat va ser molt enriquidor. Sentiem com la gent del poble estaba contenta de tenir-nos allí i nosaltres ho agraíem.

La feina de les organitzadores, l'Anna i la Mireia, mereix una felicitació, han aconseguit una fira entranyable on crec que tots els que hi hem participat n'hem quedat encantats. Això sols s'aconsegueix amb la il•lusió i el treball que hi han dedicat des de el primer a l'ultim moment( una il•lusió que han encomanat a tots aquells que hi hem participat).

Moltes gràcies a totes dues

Cathy










No hay comentarios:

Publicar un comentario